Business Start

Utveckla din idé! Få hjälp att hitta din affärsmodell, presentera ditt värdeerbjudande och hitta nya vägar till marknaden.

Business Start är ett kostnadsfritt affärsutvecklingsprogram som är öppet för alla som vill utveckla sin affärsidé i Västernorrland, oavsett om du är privatperson eller företagare. Du kommer att inspireras och få verktygen och stödet du behöver för att utveckla din idé mot en lönsam affär.

Programmet är inte en starta eget-kurs eftersom vi inte fokuserar på företagsinformation. Istället kommer vi att utveckla affärsmodeller, träna på att presentera ditt värdeerbjudande och hitta nya vägar till marknaden.

Business Start är ett samarbete mellan Åkroken Business Incubator och Almi Företagspartner. I det här programmet använder vi vår gemensamma kompetens för att hjälpa dig och din idé på bästa möjliga sätt. Vi håller träffar varannan vecka - året om. Du bestämmer tempot!

Föreläsningarna varvas med workshops och eget arbete, vi börjar varje träff med att "pitcha", dvs. presentera våra affärsidéer för varandra.

Ladda ner schemat för att se när vi håller träffar på din ort:
Business Start 2016 Schema >

Anmäl dig idag:
Registrera dig här > eller
Kontakta en rådgivare på din ort >

Har du frågor om programmet?
Hör av dig till Johan Larsson, johan.larsson@akroken.se, 070-617 00 24